20 ноември, 2018

Радио

Луксузен хотел во Ванкувер

Ванкувер, трет по големина град во Канада, е прогласен за најпожелна метропола за живот на светот. Се прашувате зошто? Постојат безброј причини и можности кои овој град ги нуди. Го викаат и мултикултурален град бидејќи на секој чекор можат да се слушнат различни јазици.

Доколку планирате да го посетите овој несекојдневен град, нашиот предлог е “Fairmont Pacific Rim”. Хотелот се наоѓа во Ванкувер, Канада, до самиот брег на Тихиот океан. Одалечен е од аеродромот 45 минути возење. Ентериерот на собите и апартманите плени со вистински луксуз. Погледот преку снежните канадски планини, Stanley паркот, и самиот град ќе ви го разубават секој поминат миг во овој хотел. Секоја соба е опремена со луксузен намештај.

Многубројните излети во организација на хотелот ќе ви го разубават престојот во Ванкувер. Занимлив и интересен е самиот собир пред тргнувањето. Станува збор за прекрасно дизајниран кров кој поседува хелиодром, од кој со хилихоптер се упатувате до избраната рута.

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

LUKSUZNI HOTEL U VANKUVERU

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Луксузен хотел во Ванкувер
Горе