15 декември, 2018

Радио

Ако ви здосадија активните одмори, бескрајните прошетки до плажа и назад, можеби овие локации се идеални за вас. Сепак, неправењето ништо има и своја цена.

Ова се најдобрите локации каде нема да треба да мрднете со прст за да добиете нешто…

Kasbah Tamadot Maroko

Huvafen Fushi Maldivi

Cowley Manor Kotsvold

Verdura Golf Resort Sicilija

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Најдобрите места каде не треба да правите ништо за време на одморот!
Горе