16 јули, 2018

Радио

Грчкиот вулкански остров е сечија дестинација од соништата, а белиот хотел Andronikos е местото каде уживањето е целосно.

Изграден е во типичен стил како и сите останати хотели на работ од карпите, но има посебен шарм кој го прави единствен.

Секој софистициран турист кој сака да го доживее Санторини во оригиналниот дух, би требало да помине барем една ноќ тука.

Хотелот располага со модерни соби, лускузни елементи и услуги, како и фантастични тераси со поглед кон хоризонтот.

Дополнете ја листата на места кои сакате да ги посетите:

 

 

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Најубавиот бел хотел на Санторини
Горе