16 јули, 2018

Радио

Paradisus Palma Real, во Доминиканската Република е прекрасна туристичка дестинација за која сигурно имате слушнато. Всушност тишината на морските бранови и тропскиот амбиент, ова место го прават идеално за користење на деновите во кои може да си дозволите одмор и релаксација, а за тоа, овој кралски рај Paradisus Palma Real, Ви гарантира.

Посетителите уживаат во денските журки на плажа, личната послуга, утринските оброци, вечерните коктели и пристапот до приватните базени. За возрасните, неизбежен хит се Кралската послуга, часовите по танц, и дегустацијата на разни вина. А вашите најмили можат да се радуваат во детската зона и детските мини-базени. Сето тоа ќе Ве чини верувале или не само 1440 долари за двајца.

Размислете и повелете во овој рај.

 

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Paradisus Palma Real – Кралскиот рај
Горе