21 јуни, 2018

Радио

Хрватска важи за една од најбогатите и најубавите земји на Балканот кога е во прашање туризмот со десет милијарди евра годишен прилив, а како и да не стигне до таков успех кога има неверојатни природни убавини и стари градови.

Со засилување на летната сезона ви го пренесуваме ова видео во кое се прикажани 10-те најубави плажи на Хрватското приморје за кои би рекле дека се едни од најдобрите и во Европа, па можеби ќе ве инспирира каде следно би го поминале вашиот летен одмор.

Уживајте…

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Погледнете ги најубавите плажи во Хрватска
Горе