Дупло полнети лиснати стапчиња со кашкавал и кулен!

9 март, 2017
14

Брзо се прават, а уште побрзо се јадат!

Состојки:

  • 500 гр лиснато тесто
  • 1 јајце
  • 250 гр кашкавал
  • 200 гр кулен

Начинот на подготовка погледнете го во видео рецептот на Милица Михаиловиќ