Немате тегови, а сакате совршена форма на рацете ?

13 јануари, 2017
12

На многумина теговите навистина им претставуваат проблем, па поради тоа се откажуваат и од вежбањето. Постојат многу вежби кои се со сопствена тежина и без никакви додатни тежини , а со напорна работа и посветеност го даваат истиот резултат.

Погледнете некој од следните видеа и ви ветуваме добри резултати. Овие вежби можете да ги правите два до три пати неделно, но да не биде ден за ден, туку барем преку еден ден.