19 септември, 2018

Радио

Влезете во форма со амазонката Зузана Лајт

„Секој кој ви вели дека е невозможно да влезеш во форма со тренинг од 15 минути, како што правам јас, лаже. А ако е професионален инструктор е уште пожално зошто точно тој би требало да знае најдобро за ефектот од краткиот но интензивен тренинг“

Подготвени ли сте за најефикасниот домашен фитнес?

Остави коментар

Почетна // Спорт // Подготвени ли сте за најефикасниот домашен фитнес?
Горе