21 јуни, 2018

Радио

Секси фигурата на Ева Мендес не се постигнува преку ноќ, но една едноставна вежба може многу да ви ги олесни работите.

Тренерот на познатите личности, помеѓу кои е и Ева, тврди дека женствената фигура ја одржува благодарение на оваа вежба од 12 секунди.

За да го изведете ротирачкиот исчекор потребен ви е висок степер или можете да се послужите со стабилни скалила.

Основата на оваа вежба е малку покомплексна отколку што изгледа, затоа што освен нозете, го движите и остатокот од телото. Така активирате огромна група на мускули, но сконцентрирани сте на оние на задникот и бутовите.

Вежбите вметнете ги во вашиот секојдневен тренинг и повторувајте ги по 15 пати за секоја страна.

Остави коментар

Почетна // Спорт // Вежба од 12 секунди за задник како на Ева Мендес
Горе