Вежби за зацврстување на долниот дел од стомакот

10 март, 2017
14

Лесната летна облека и бикините не простуваат и не ги сокриваат проблематичните области на телото.

Зацврстувањето на долниот дел на стомакот е голем предизвик, бидејќи повеќето популарни вежби ги таргетираат горните стомачни мускули.

Кејси Хо, популарна пилатес и фитнес инструкторка, предлага серија вежби коишто ќе ви помогнат да имате рамен и затегнат стомак.