120 гости избегале од ресторан, без да ја платат сметката!

6 март, 2017
3

Дури 120 лица избегале од ресторан без да платат за услугата! Несекојдневниот настан се случил во ресторан во градот Бембире, Шпанија, кога 120 Романци кои славеле крштвека си заминале без да ја платат сметката.

– Се најадоа, се напија и исчезнаа за секунда, како воопшто да не беа во ресторанот, изјавил сопственикот на локалот Антонио Родригез, кој додава дека вакво нешто не помни во 35-годишната кариера.

Вкупната сметка за сите 120 луѓе изнесувала 3.000 евра. Локалната полиција досега не успеала да пронајде ниту еден од гостите „бегалци“.