19 септември, 2018

Радио

Само мајките сфаќаат како е да имаат свое дете и да се жртвуваат за него. Во текот на 9 месеци бременост, мајката е врзана за своето дете, а самото пораѓање е она на што ќе се сеќава целиот живот.

На оваа мајка од Индија, раѓањето ќе и остане длабоко врежано во животот, затоа што завршило фатално. Таа родила девојче со пластично лице и нозе.
Лекарите и медицината не се запознаени со ваков вид на нарушување, но од искуство се знае дека таквите бебиња умираат два дена по раѓањето.

Остави коментар

Почетна // вести // Мајка родила пластично бебе
Горе