15 декември, 2018

Радио

Судот во Саудиска Арабија наредил развод за еден пар после 25 години брачна заедница, врз основа на откриените докази кои укажуваат на тоа дека сопружниците воедно се брат и сестра.
Судот изјавил дека имаат доволно докази за тоа дека овој пар, кои имаат седум деца, се брат и сестра, што го прави нивниот брак незаконски.

Остави коментар

Почетна // вести // Дознале дека се брат и сестра после 25 години брак
Горе