ДРАМАТИЧНА ПОТЕРА: Полицаец со пушка сруши авион полн со дрога!

20 март, 2017
4

Неверојатна снимка од Бразил прикажува полициска потера по припадници на нарко картел во авион.

Пилотите се обидуваат да избегаат додека полицајците во полициско возило ги бркаат.

Само неколку секунди пред полетувањето, еден од полицајците успева да го сруши авионот пукајќи во крило.

Погледнете го видеото: