Еве како треба да одите по мразот за да не паднете!

13 јануари, 2017
9

При одење на мраз луѓето треба да се движат бавно, со раширени стапала и со слободни раце – како што тоа го прават пингвините.

Во продолжение погледнете како треба да се движите ако не сакате да паднете на замрзнатите тротоари…