ИСПОВЕД НА ПРОСТИТУТКА – Еве која услуга ја наплаќаат најскапо

13 март, 2017
3

Преку документарниот филм за проститутки од Невада, кој е реализиран од страна на „Куарц“, комплетно се менува гледиштето за она што го доживуваме како интимно.

Кристина Переира, поранешна проститутка која сега ја изучува интимноста вели дека сексуалните работнички за поинтимен го сметаат отворениот разговор со некого, што од материјален аспект го прави поскап отколку самиот секс.