Ќе ви ги натажи очите: Девојче му подари цвет на црногорски полицаец, а неговата реакција ја шокираше јавноста

23 март, 2017
9

За време на протестите на мајките во Црна Гора, камерите на in4snet TV фатија еден настан кој на многумина ќе им остане врежан во сеќавањето.

Имено, едно мало девојче сакаше да му подари цвет на полицаец кој ја обезбедуваше зградата на Собранието на Црна Гора во Подгорица. Неговата реакција на гестот на девојчето ќе ве остави без зборови.

Погледнете ја снимката и уверете се самите.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5mHRWuSWxuo