Кога ќе видите што направиле овие Јапонци пред преполна сала, ќе останете без текст…

30 март, 2017
4

Во наредното видео можете да видите група средношколци во школски униформи како со својот неверојатен перформанс ги воодушевуваат сите присутни во салата.

Иако од почеток не делува многу интересно, од 01:45 ќе сфатите зошто Јапонците знаат да се дигнат од пепел и по многуте катастрофи кои ги преживеале во својата историја.

Ова видео ќе ве хипнотизира: