21 јуни, 2018

Радио

Додека цел свет стравува дека, поради тензиите помеѓу САД и Северна Кореја, би можела да избие Трета светска војна, во најконтроверзната земја на светот војниците одлучиле да се опуштат и да заиграат одбојка, верувале или не, во нуклеарен објект.

Неверојатните сателитски фотографии од нуклеарен објект во оваа земја направиле вистинска конфузија помеѓу набљудувачите во Вашингтон, пренесе британски Дејли Стар.

Имено, откако сите за време на велигденскиот викенд се испаничиле бидејќи е забележано како работниците во нуклеарните објекти низ Северна Кореја наводно копаат нови тунели за нуклеарни тестоиви, војниците на Ким одлучиле да заиграат одбојка…

Остави коментар

Почетна // вести // ЛУДАТА СТРАНА НА СЕВЕРНА КОРЕЈА: Војници заиграле одбојка во нуклеарен објект
Горе