21 септември, 2019

Радио

Ловејќи на реката По во Италија овој човек уловил нешто на што не се надевал ни во сон. Буквално уловил чудовиште со помош на јадица.

Станува збор за сом долг 2,5 метри кој има над 100 килограми. Сето тоа е забележано со камера.

На крај го направил она што би го направил секој вистински рибар. Погледнете го видеото и споделете го со пријателите, веруваме дека и тие не виделе вакво нешто до сега.

Остави коментар

Почетна // вести // Погледнете какво чудовиште уловил овој човек со јадица! (видео)
Горе