18 јуни, 2018

Радио

На 14 години Ванг од Кина пиел алкохол со пријателите и поради загубена опклада изел две хемиски пенкала.

Лекарите сега, 36 години подоцна му ги отстраниле пенкалата од утробата, а фотографиите се објавени на интернет.

Ванг, откако ги проголтал пенкалата, заборавил на нив, бидејќи немал здравствени проблеми и мислел дека телото со време ги исфрлило.

Меѓутоа, кога на почетокот на оваа година направил рендген, лекарите останале шокирани од она што го виделе, а потоа ги извадиле пенкалата од телото на Ванг со хируршки зафат.

Photo published for Chinese man has two pens removed from intestines intact after 36 years

Остави коментар

Почетна // вести // Поради опклада направил невидена БУДАЛАШТИНА, а последиците го стигнале 36 години подоцна!
Горе