16 јули, 2018

Радио

Работник на британски Би-Би-Си веројатно очекува казна бидејќи на компјутер пуштил филм кој вклучувал секс сцени, додека зад неговиот грб Софие Раурт им читала вести на гледачите.

Околу 4 милиони гледачи во тој момент следеле вести, а повеќето ја забележале младата дама која го соблекува градникот на малиот екран.

Видеото веднаш осамна на социјалните мрежи и стана хит.

Остави коментар

Почетна // вести // Порно на телевизија во живо
Горе