15 декември, 2018

Радио

Кога дечкото скокнал и потонал во вода имал што да види. Скокањето од карпа во море е доволен предизвик сам по себе, а еден млад Австралијанец добил дополнителна доза адреналин. Всушност кога скокнал и потонал, се нашол лице во лице со ајкула.
За среќа ајкулата само свртела околу него и не го нападнала. Дечкото после шокантната средба почнал да плива кон брегот па на време успеал да се извлече.
Некои мислат дека ова видео е лажно, додека другите воопшто не се сомневаат во автентичноста.

Остави коментар

Почетна // вести // После скок од карпа: Се шокирал кога видел што го дочекало во морето!
Горе