18 јуни, 2018

Радио

Ота Андерс (73) од Лос Анџелес уште од 1970-та собирал монети кои ги ставал во 5 литарски пластични шишиња.

Имено, тој кога отишол во банката, сите доживеале шок, бидејќи имал 15 шишиња и практично отишол со количка.

За сите тие монети, собирани 40 години Андерс добил 5.136 долари.

 

Остави коментар

Почетна // вести // ШОК ВО БАНКА – Се шокирале кога го виделе ова
Горе