23 септември, 2017

Радио

Еден американски војник во Ирак се најде во многу тешка ситуација, откако на него почнаа да пукаат снајперисти на „Исламска држава“. Војникот најде засолниште меѓу две големи карпи, но мораше да продолжи понатаму.

Во обидот да си го спаси животот напамет му дојде една генијална идеја.

Во продолжение, погледнете на кој начин успеа да се избави од непријателскиот оган.

Остави коментар

Почетна // вести // Снајперисти на ИСИС опколија војник: Неговиот досетлив потег ќе се раскажува со години
Горе