ВНИМАВАЈТЕ – Доколку го видите ова на ретровизорот бегајте што е можно подалеку

2 март, 2017
4

Тинејџерката Ешли Хардкар се соочила со голем страв откако на ветробранското стакло забележала кошула, кога после трета смена се враќала од работа.

Имено, таа веднаш ја тргнала кошулата и откако тргнала да си оди забележала како две возила се движат накај неа.

Како што и самата кажува, знаела дека се работи за киднапери, бидејќи тоа не било прв пат да се случува во Флинт.

Со оглед на тоа дека такво нешто може да се случи секаде, бидете внимателни.