Бабичка возеше 238 км на час со Porsche…објаснувањето е феноменално!

31 јули, 2017
posrshe_1000x0

Една баба од Белгија, стара 79 години, уапсена е за брзо возење.

Бабичката со Porsche Boxster GTS возеше со 238 километри на час, поради што беше приведена.

На судењето кога ја прашаа зошто тоа го направила, дала неверојатен одговор.

Изјавила дека не може да спие, па се одлучила да влезе во кола и да си ја “разбистри главата“!

Додала дека немала претстава дека вози толку брзо.

Казнета е со казна од 4.000 евра и одземена и е дозволата на три месеци.