18 јуни, 2018

Радио

Што мислите, кој би имал толкава храброст да згазне на гордоста на Лавот или да ја налути страстната Скорпија? Можеби ќе се изненадите што велат ѕвездите за тоа кој има најголема шанса и неодоливост да ви го скрши срцето за миг.

За Рибите најголем срцекршач е Водолијата.

За Водолијата најголем срцекршач е Јарецот.

За Јарецот најголем срцекршач е Стрелецот.

За Стрелецот најголем срцекршач е Ракот.

За Скорпијата најголем срцекршач е Вагата.

За Вагата најголем срцекршач е Девицата.

За Девицата најголем срцекршач е Лавот.

За Ракот најголеми срцекршачи се Близнаците.

За Близнаците најголем срцекршач е Бикот.

За Бикот најголем срцекршач е Овенот.

За Овенот најголеми срцекршачи се Рибите.

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Кој хороскопски знак има најголем потенцијал да ви го скрши срцето
Горе