20 октомври, 2017

Радио

На Овенот најмногу ќе му згрешите ако му нудите оправдувања.

Бикот нема да ви прости ако се сомневате во неговите намери.

Најлошото нешто што можете да им го направите на Близнаците е да им ставате зборови во уста што знаат дека никогаш не ги кажале.

Ракот ќе биде повреден ако го натерате да мисли дека се грижите за него, а потоа се оддалечите.

На Лавот најмногу ќе му згрешите е ако го правите будала пред вашите пријатели.

Најлошото нешто што можете да и го направите на Девицата е да ја земате здраво за готово и да мислите дека ќе остане со вас.

Вагата најмногу можете да ја налутите е ако почнете драма без некоја причина и да го расипете расположението на сите.

На Скорпијата најмногу ќе и згрешите ако се правите жртва откако ќе ве фати во лага за да се чувствува лошо.

Стрелецот ќе го налутите ако му давате ултиматуми и ги ставате во тешка позиција.

Најлошото нешто што можете да му го направите на Јарец е да го задржувате во напредокот кон врвот затоа што не сте можеле да го следите.

На Водолијата најмногу ќе и згрешите ако се обидете да ја смените за да биде според вашите стандарди.

Рибите ќе ги налутите ако ги кршите ветувањата. Тие не бараат многу.

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Најлошото нешто што можете да му го направите на секој хороскопски знак
Горе