Неговиот автомобил сам се чисти од снег

30 јануари, 2017
6

Секој возач знае колку е напорно чистењето снег од возилото, особено наутро.

Еден Русин се досетил како да заштеди на непотребна работа – неговиот автомобил се чисти сам!

Се што ви е потребно е исклучително моќен звучен систем во автомобилот…