Станот потопол, а сметките за струја помали? Можно е со овој мал трик!

25 јануари, 2017
9

Во зимските денови сметките за струја растат за одреден процент, бидејќи и покрај греењето мораме да вклучуваме греалки поради лошата изолација.

Овој човек ќе ви открие еден мал трик кој ќе ви помогне да имате потопол стан, а помала сметка за струја.

Погледнете за што се работи: