Цеца: „Јас под одмор подразбирам мирување, значи – излежување“

21 март, 2017
3

Цеца Ражнатовиќ за медиумите откри дека за нејзината добра форма не се заслужни само нејзините гени.

„По 35-та година, гравитацијата прави чуда, бездушна е. Јас сакам доста да спијам, да се одморам. Внимавам што јадам и што пијам, одам на вежбање. Ги негувам своето тело, лице, што е нормално за сите жени.“