Елегантен деловен стил на бремената адвокатка

10 март, 2017
3

Популарната адвокатка Амал Клуни (39) конечно го откри трудничкото стомаче како потврда на гласините, но во нејзин, деловен и сериозен стил. Сопругата на акерот Џорџ Клуни блескаше во црн, елегантен костим во два дела и во чифт црно-сребрени високи потпетици со светкави детали. Сивата чанта беше одлично освежување. Бизнис-жена и идна мајка: