Еве како изгледал Новак Ѓоковиќ како дете

25 јануари, 2017
8

Популарниот тенисер Новак Ѓоковиќ првпат го зел рекетот во рака на само четири години и тоа на Копаоник. На социјалните мрежи се појави фотографија од Ноле како дете. Дали би го препознале?

gjole