Ги запали социјалните мрежи: Ники Минаж во сред Париз ја извади едната дојка надвор

7 март, 2017
07

Познатата пејачка Ники Минаж ги изненади своите обожаваели кога на социјалните мрежи објави фотографија од нејзината посета на градот на љубовта – Париз.

Имено, како и секој турист и Ники објави фотографија на која во позадина се гледа Афејловата кула, меѓутоа не веруваме дека некој може да се фотографира со една гола града.

Очигледно познатата пејачка го знае рецептот за тоа како да привлече внимание.

Погледнете ја фотографијата во продолжение…