Големината и прави главоболки: На секси Бугарката ќе и испаднеа градите среде емисија!

15 март, 2017
7

Бугарската пејачка Габријела Пејчев гостуваше со колегите Павле Дејаниќ и Марина Висковиќ на снимањето на емисијата “BN koktel”.

Секси Бугарката го провлече вниманието со долгата тоалета со длабоко деколте. Од фустанот со боја на смарагд на Габријела за малку ќе и испаднеа градите за време на снимањето.

Еве како изгледаше таа…

Screenshot 1-53-650x598