Хаос во „Ѕвездите на Гранд“ – Карлеуша и Вики на раб до тепачка – Поповиќ мораше да интервенира Mar 22, 2017

23 март, 2017
3

Во моментот на снимање на една од емисиите на „Ѕвездите на Гранд“, настана вистински хаос. Бидејќи еден од паровите натпреварувачи не беше баш инспиративен за коментирање. Јелена Карлеуша реши да ја подели на членовите на жирито улогата на еден фудбалски тим.

Вики „најлошо“ помина, затоа што ја доби титулата неважен играч од клупа. На неа тоа не и се допадна, и почна да го негира успехот на Карлуеша, како и нејзиниот статус на дива. Карлеуша и возврати, нарекувајќи ја неинтересна, неважна, и пејачка која може само да го сонува статусот кој таа го има.

Настана хаос. Карлеуша и Вики се расправаа, Марија Шерифовиќ и Снежана Џуриќ бараа да ситуацијата се смири. Саша Поповиќ мораше да интервенира и на крајот настана пауза.