ИНТЕРНЕТОТ ГОРИ! – Николија ПИШТОЛ ГОЛА, а сите зборуваат за нејзините секс сцени

10 март, 2017
1

Кога Николија го објави спотот за песната „Промени ми ги плановите“, Јутјуб вриштеше од коментари, што и не чуди бидејќи Николија сними разголено видео, кое за кратко време привлече големо внимание.

Во неколку наврати, Николија позираше пиштол гола, а ништо помалку коментари не предизвикаа и секс сцените од овој спот. Во секој случај, сите во моментот зборуваат за Николина во новото видео клипче…

Погледнете го спотот за песната „Промени ми ги плановите“: