Конечно откриен убиецот на Јелена – Еве како изгледа

28 март, 2017
5

Српската полиција конечно откри кој ја уби пејачката Јелена Марјановиќ.Направен е и фото робот и по сторителот интензивно се трага.

До овие информации и до можниот убиец е дојдено откако полицијата соработувала со колеги од Франција и Германија и таму неколку девојки се убиени на сличен начин. Заедничко е што убиствата се извршени за време на викенд додека девојките трчале и удрени се со тап предмет по главата.

Полицијата во Германија за информации за овој човек на сликата нуди 10.000 евра.Се сомневаат дека полицијата е камионџија бидејќи покрај телото на една од девојките е пронајдена шипка која се користи како полуга за хидраулични системи кај камионите.