Крај на една љубовна приказна: Се разведуваат Љуба и Наташа Беквалац

13 март, 2017
9

Наташа Беквалац и Љуба Јовановиќ се разведуваат после 2 години брак. Поранешниот ракометар се иселил од станот на Наташа на Дедиње и заминал во хотел.

Како што веќе подолго време се зборува, Наташа и Љуба веќе со месеци имале бројни несогласувања, а според информациите Наташа решила да стави точка на бракот.

ПР на Наташа Беквалац изјави дека не се во земјата, се враќаат од Виена, повеќе информации ќе даделе после поминувањето на границата.