Миленичката на Трамп засенета од гламурозната Меланија

2 март, 2017
13

Меланија и Иванка Трамп, се две неверојатно гламурозни жени, кои сакале или не привлекуваат големо медиумско внимание.

Иако на прв поглед изгледа како мртва трка за популарност, изгледа дека Првата дама на САД е во блага предност.

Меланија беше поздравена со громогласен аплауз кога пристигна во Конгресот, каде што нејзиниот сопруг одржа говор.

И додека сите очи и насмевки беа вперени во неа, не може, а да не се забележи помалку киселиот израз на лицето на Иванка Трамп.

Дали омилената ќерка на Трамп е помалку љубоморна што остана засенета од Меланија? Проценете сами…