Наташа Беквалац „уловена“ на аеродромот како го напушта Белград

14 март, 2017
1

Во српските медиуми протекоа фотографии на кои пејачката Наташа Беквалац заедно со својата малолетна ќерка Хана се фатени на аеродром како заминуваат за Париз. Како што пренесуваат медиумите, причината е обидот на пејачката да го избегне силниот медиумски притисок врз себе и врз ќерка си поради разводот со својот втор сопруг Љуба Јовановиќ. 

Nataša umesto burme sada nosi drugi prsten

Hana i Nataša grlile su se dok su čekale da prođu pasošku kontrolu