Поради оваа причина, Лепа Брена се повлече од јавноста

24 март, 2017
6

Лепа Брена подготвува едно големо изненадување… Токму затоа, фолк-пејачка се повлече од јавноста, а има и добро оправдување поради оваа своја постапка…

Таа моментално престојува во Мајами, а причината за повлекувањето ја открива нејзин близок пријател:

„Лепа Брена во претстојниот период нема да се појавува и да се огласува во јавноста. Таа на големо работи на својот нов албум, кој ќе биде еден од најдобрите во досегашната нејзина кариера. Моментално престојува во Мајами, каде што ќе се задржи неколку недели.“