Премногу секси: Само еден детал го уништи впечатокот за Иванка Трамп пред Конгресот!

3 март, 2017
9

Ќерката на Доналд Трамп, Иванка, иако важи за некој кој исклучително води сметка за својот стил, наиде на бројни критики поради своето издание на седницата на американскиот Конгрес.

Главната замерка е упатено затоа што се појавила во премногу секси фустан, со боја на фуксија која го открива едното рамо.

Тоа што на сите им засмета е црната братела, која на Иванка и се виде на голото рамо, па ја нападнаа дека и се гледа градникот.

Но, станува збор за парче фустан, кој го дизајнирал Роланд Моурет.

И покрај тоа, многумина коментираа дека нејзината облека во целост е непримерена затоа што била премногу секси.