23 септември, 2017

Радио

Пред една година во емисијата Ѕвездите на Пинк, на водителот му беше приредена незаборавна скриена камера, која ќе ја памети целиот свој живот.

– Подобро и полесно ќе ми беше да ми земевте една плата, отколку да ми го соторите ова, изјави водителот на Ѕвездите на Пинк Милан Калиниќ.

Тој ги најави сите членови од жирито и кога требаше да го најави и последниот член Марина Туцаковиќ, тој се збуни кога ја виде Зорица Брунцлик на нејзиното столче.

Калиниќ и Брунцлик во тој период не беа во добри односи, а тоа беше и причина за она што следуваше во продолжение.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Прво се шокираше, а потоа ги загуби живците: Милан Калиниќ до крајот на животот ќе ја памети оваа скриена камера
Горе