Сандра Африка камен пијана го истури задникот и почна да меша!

29 март, 2017
6

Пејачката Сандра Африка објави спот за песната „Пијана“, која веднаш по поставувањето на Јутјуб предизвика големо внимание.

За разлика од нејзините претходни видео клипови, Сандра не е разголена, но тоа се разбира не ја спречи да го истури задникот, а тверкањето ги доведе мажите до лудило.

Погледнете го спотот за песната „Пијана“.