ВИДЕО: Ова е најжешката секс сцена во историјата на регионалните реални шоуа! (18+)

3 март, 2017
7

Сексот во реалните шоуа оддамна веќе не е табу тема, а учесниците во нив го практикуваат се почесто со цел подобро да се позиционираат и наметнат кај публиката и гласачите. Но, на нивна жал, не оставаат сите „акции“ ист впечаток.

Сексот за паметење, кој дефинитивно остави печат во „Парови“ пред околу една година и го шокираше целиот ТВ аудиториум во регионот, е жестоката акција в кревет помеѓу тогашните учесници на реалното шоу – змејот од Шипово и Даниела Поплиќанин.

На натпреварувачите и ТВ гледачите им беше пуштена нецензурирана секс снимка директно од спалната соба, по што сите останаа без зборови!

Целата секс снимка која важи за најжестоката акција во историјата на регионалните реални шоу програми и реакциите на тогашните станари на вилата, погледнете ги во следново видео:

https://www.youtube.com/watch?v=oCJ9wZ8MPsA