Во “Парампарче“ е сиромашна домаќинка но во приватниот живот Ѓулсарен е далеку од тоа

9 март, 2017
6

Турската актерката која за кратко време го освои срцето на телевизиската публика од целиот регион со улогата на Ѓулсарен во „Парампарче“ во приватен живот е целосна спротивност од ликот кој го толкува.

Имено, актерката  Нургул Јесилчај во „Парампарче“ е смирена, чесна, повлечена и сиромашна жена која се бори за да заработи за пристоен живот додека во приватниот живот е вистинка богата заводничка.

Инаку, оваа актерка зад себе има еден брак со Чем Озер, со кого беше од 2004. до 2010 година, а со кого и денес комуницира, но само поради нивниот син.

Во продолжение, погледнете како изгледа секси страната на Ѓулсарен.