15 декември, 2018

Радио

Двете машки ерогени зони непознати за повеќето жени кои по некаква причина остануваат незаслужено заборавени.

Под долната усна и малку над брадичката – оваа област е полна со нервни рецептори. Страсно но нежно грицкање на ова местенце по време на секс прави чуда.

Точно под адамовото јаболко – жените сакаат да го бакнуваат вратот на партнерот, но ја пропуштаат точно најчуствителната зона.

Древните кинези верувале дека особената чувствителност на ова место е предизвикана од непосредната близина до штитната жлезда, кој е поврзана со сексуалната функција.

Стимулација на оваа област има неверојатен ефект, сметаат сексолозите.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Две непознати ерогени зони кај мажите
Горе