На што мислат жените за време на лош секс?

14 март, 2017
5

Онлајн анкета ги запраша жените на што размислуваат за време на лош секс. Дел од најчестите и најинтересните одговори прочитајте ги подолу.

– „Размислувам на утрешните обврски“

– „Се замислувам со друг маж“

– „Мислам на егзотични локации каде сакам да одам на одмор“

– „Мислам на тоа како и ќе и се јавам на најдобрата пријателка, ќе и раскажам за ова и ќе се смееме“

– „Замислувам дека сум со друг кој може да е уште полош во секс“

– „Си замислувам како имам секс со колега од работа“.